Welkom bij Hobbykok+ !

Nicolas CoomansNaam : Nicolas Coomans

Leeftijd : 36 jaar

Beroep : Postbode

Woonplaats : Knokke

 

Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik aan de Belgische kust, waar ik eveneens werkzaam ben en waar het culinair zalig vertoeven is. Wanneer mijn dagtaak is beëindigd fiets ik vrolijk huiswaarts en onderga een transformatie naar een fervente hobbykok. Mijn inspiratie haal ik zowel uit mijn omgeving, workshops als op internet met experimenteren tot gevolg, het omtoveren van klassiekers naar trendy en hippe gerechten met behoud van traditie en smaak. En die passie deel ik graag, zo zag de Facebookpagina Nicolas’ Kookatelier het daglicht en is de kaap van 2500 leden onlangs bereikt. En ik wou meer, veel meer…..Door mijn hoofd spookten duizenden ideeën, ik zag de noden en verlangens van de leden maar ook het tekort aan een totaalpakket voor de hobbykok en zo is Hobbykok+ ontstaan……

Het uiteindelijke doel van Hobbykok+ is een totaal platform creëren voor alle hobbykoks en liefhebbers van (h)eerlijke gerechten. Een hobbykok of chef reserveren, gerechten bekijken en delen, beoordelen en zelfs toevoegen, exclusieve en ambachtelijke topproducten aankopen, het volgen of organiseren van workshops, fiscaliteit en wetgeving, voedselveiligheid, etc….. daar wil Hobbykok+ in uitblinken. Daarbovenop heeft Hobbykok+ ruimte voorzien om te groeien en te evolueren, te voldoen aan verlangens en noden van de gebruikers van dit platform, ons platform !

Maak gratis een account aan op Hobbykok+ en neem actief deel aan de verdere uitbouw van dit platform, iedereeen is van harte welkom !

 

Culinaire groeten

Nicolas